Brabantialaan 28a, 5583 BP Waalre | info@braatbv.nl | 040 - 281 25 58

Dakdekker Eindhoven

Zoekt u een professionele dakdekker in de regio van Eindhoven? Gevestigd in Waalre biedt Braat Dakbedekking hulp bij uiteenlopende dakwerkzaamheden. U kunt onze specialisten inschakelen voor:

  • Dakbedekking;
  • Dakonderhoud-, isolatie-, inspectie-, reiniging e.d.;
  • Dakramen en lichtkoepels;
  • Reiniging en coating van uw dakgoot.

Plaatsen van dakbedekking in Eindhoven en omgeving

Als familiebedrijf bieden wij dakzorg in de breedste zin van het woord. Wij leveren alles onder één dak voor zowel particulieren, bedrijven als gemeenten. Hierbij kunt u denken aan advies, planning, uitvoering én nazorg van de dakwerkzaamheden. Wenst u nieuwe dakbedekking voor uw dak? Wij komen graag bij langs om de huidige situatie te bekijken. Vervolgens kunnen wij u een passende oplossing voor uw dak bieden. Het leveren van maatwerk: dát is waar Braat Dakbedekking voor staat!

Repareren van daklekkages

Daklekkages kunnen optreden na calamiteiten. U kunt onder andere denken aan storm- en waterschades. Het is belangrijk om snel te reageren na een calamiteit. Gevolgschade van een daklekkage kan immers snel optreden. Neem daarom direct contact op met Braat Dakbedekking voor het repareren van daklekkages. Onze specialisten zijn snel ter plaatse voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Zodoende kunnen schades snel gerepareerd worden, zodat er minder gevolgschade zal optreden.

Professioneel dakdekkersbedrijf met 24/7 service

Een probleem aan uw dak is vervelend en dient snel verholpen te worden. Onze dakdekkers in de omgeving van Eindhoven staan wij voor u paraat bij het optreden van calamiteiten, zelfs in weekenden en op feestdagen. Heeft u een noodgeval? Aarzel geen moment en neem direct contact met ons op via +31(0)40-2812558.

Heeft u andere vragen of wilt u een passende offerte voor de benodigde dakwerkzaamheden? Onze specialisten inventariseren graag uw wensen. Wij bieden passende dakzorg in de breedste zin van het woord!

Bel mij terug